Even voorstellen

Mijn naam is Remco Schreuders en ik heb na het voortgezet onderwijs, HEAO en economie gestudeerd. Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt , eerst bij Nationale Nederlanden en daarna bij Sigma Coatings als Financieel specialist/manager. In september 2016 heb ik het bedrijfsleven vaarwel gezegd en heb de stap gezet om te starten als bewindvoerder.

Voor mij is belangrijk dat ieder mens kan leven met de middelen en mogelijkheden die hij of zij heeft. Door mijn vrijwilligerswerk als diaken in de kerk kom ik ook af en toe in aanraking met mensen die problemen hebben met hun financiƫn. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met een ieder.

Ik heb de opleiding van beschermingsbewindvoerder gevolgd bij Instituut voor Financiƫle Zorgverlening (IFZ) en voldoe aan de landelijke kwaliteitscriteria en wettelijke eisen van de rechtbank. Ik ben een samenwerking aangegaan met een bestaande bewindvoerder/ mentor/curator Francine Ririhena (Ri-organizing) in Leiderdorp.

Mijn missie is om op accurate, open en eerlijke wijze het vermogen en inkomen te beheren, voor mensen die daar tijdelijk of blijvend niet toe in staat zijn. Wederzijds vertrouwen vormt de basis voor de weg die we kortere of langere tijd samen gaan.

Mijn werkgebied is de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Haarlemmermeer, Haarlem, Aalsmeer en Amstelveen. (Noordwestelijk gedeelte van de Randstad)