Even voorstellen

Mijn naam is Remco Schreuders en ik heb na het voortgezet onderwijs, HEAO en economie gestudeerd. Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt , eerst bij Nationale Nederlanden herverzekeringen en daarna bij Sigma Coatings als Financieel specialist/manager. In september 2016 heb ik het bedrijfsleven vaarwel gezegd en heb de stap gezet om te starten als bewindvoerder.

Ik heb altijd mensen geholpen met hun financiën en in mijn vrijwilligerswerk als diaken in de kerk kom ik ook af en toe in aanraking met mensen die problemen hebben met hun financiën.

Ik heb de opleiding van beschermingsbewindvoerder gevolgd bij Instituut voor Financiële Zorgverlening (IFZ) en ben een samenwerking aangegaan met een bestaande bewindvoerder/ mentor/curator Francine Ririhena (Ri-organizing) in Leiderdorp.

Mijn missie is om klanten, die hulp nodig hebben bij het regelen van hun geldzaken of administratie, via een persoonlijke benadering op accurate, open en eerlijke wijze te helpen.

Mijn werkgebied is de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Haarlemmermeer, Haarlem, Aalsmeer en Amstelveen. (Noordwestelijk gedeelte van de Randstad)